Подаръка за шефа


    Автор: nevestulka
Публикуван на: 13.03.2013




Като традиция за мен беше присъствието ми на всяка заплата в елитното заведение Руфас. Това заведение е известно в цяла Португалия с най красивите компаньонки. За мое голямо съжаление въпреки голямата си заплата на супервайзър не можех да си позволя нито една от тях дори за един час, тарифите им бяха прекалено високи. Но бих дал всичко дори за десет минути прекарани между краката на която и да е от тези прелестни създания.
Беше към средата на месец март и из кампа се пусна слуха, че има нови попълнения от млади Бразилки и аз нямах търпение да взема заплата и да отида да оплакна око пиейки от любимия си Джим Бийм.
Най сетне месеца се изниза, времето се затопли и вечерите бяха значително топли. Облякох новите си дънки и марковата си ризка които бях закупил от предната си заплата и с приятеля ми подпалихме колата и тръгнахме към Руфас.
Заведението беше претъпкано и охраната не пускаше никого, вътре е имало частно парти и половината заведение е било резервирано. Явно новите попълнения привличаха доста повече загорели пичове.
Нямаше как да се откажем вече бяхме минали 80 километра за да стигнем до тук и връщане на зад щеше да е загуба на време и пари, наложи се да бутнем 200 евро на охраната за да ни пусне поне до бара.
Влязохме вътре, всичко беше претъпкано, бара също, изведнъж приятеля ми забеляза едно сапаре в дъното на заведението и побързахме да се настаним. Не бяха минали и две минути и сервитьорката мина да вземе поръчката и ни попита ще желаем ли танцьорка, имало промоция днес и за 400 евро можело да поръчаме два компаньонки да ни танцуват. Естествено и отказахме... този хонорар и бакшиша който дадохме на охраната щеше да ни коства доста лишения до следващата заплата.
Обслужването в заведението е на високо ниво и не след дълго питиетата ни бяха на масата, отпихме по глътка и с поглед следяхме танцьорките коя от коя по хубави.
Към 23 часа музиката спря, на подиума се качи собственичката на заведението и обяви излизането на новите момичета, след минутки се пусна тиха музика и от всички краища на заведението с еротичен ориенталски танц на изкачаха около десетина бразилки облечени в оскъдно ориенталско облекло. Обиколиха клиентите в заведението и пуснаха на всяка маса визитка с името и ценоразписа си.
Цените им започваха от по 500 евро за танц. Нямаше как да забележим че в заведението имаше доста заможни бандюги и компаньонките една по една бяха поръчвани да танцуват на отделни клиенти. Една от тях се запъти към нашата маса, завъртя се около стола ми и направо седна в скута ми, прекрачи ме и ме притисна с бедрата си, допря огромните си гърди до тялото ми и ме засмука леко по ухото, Усещането беше невероятно, и започнах да се надървям все повече и повече, но не смеех да я докосна защото нямах възможност да си го позволя, приятеля ми седеше от страни и се чудеше какво става, тя се изправи завъртя се и седна с гръб в скута ми като започна да танцува еротични я си танц, дупето и се отъркваше в напращелия ми хуй и това я настървяваше още повече, танцува така няколко минути след което се изправи и се наведе докосвайки си коленете, пред мен се откри гледката единствено на високите и тънки крака и закръгленото и дупе което ме опияняваше с еротичните си движения. Ерекцията в гащите ми беше достигнала максимума си. Прииска ми се да я хвана за дупарата и да заровя езика си между бузките и но трябваше да излезем от заведението разорени или пребити...
След като разтресе задника си достатъчно за да привлече и най срамежливия мъж се изправи и мина зад гърба ми, наведе се над мен и усетих циците и как се отъркват в гърба и а тя смучеше врата ми ту от едната ту от другата страна. Имах усещането че ако продължи така още минутка и ще се изпразня мощно в гащите си а дори не бях я докоснал. Тогава тя захапа отново ухото ми и след около минутно смучене ми прошепна:
Последвай ме горе, всичко е платено от мъжа на бара.
Погледа ми се вдигна в посока на бара и за моя голяма изненада видях един от берачите си бай Петко който повдигна чаша да ме поздрави.
Тя ме хвана под ръка и тръгнах след нея като послушно кученце, минавайки през бара, Петко ми подаде два презерватива и каза: Забавлявай се шефе, това е подарък за повишението ти...
Какво се случи горе ще ви разкажа в следващата част...

Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четене



Хороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!