Приятелите на брат ми - продължението


    Автор: anonymous
Публикуван на: 29.09.2013




После беше ред на Марто да избира и той също избра да казва истината. Попитаха го дали обича да си слага дамски бикини и дали това го възбужда. - Абе вие луди ли сте, какви са тези глупости!- обиди се Марто.
- Глупости, глупости ама питай Мила дали са глупости!!- каза Сашо и пак всички започнаха да се смеят неистово.
- Еее, тя казала ли ви е!Беше само един път, . . тя ме накара. . - започна да дава обяснения Марто.
- Ще я убия! Ред на Пепи. Той си избра да се осмели. Момчетата се съветваха тайно какво да го накарат да направи и накрая му казаха че трябва да ме целуне. Като ги чух и ме хвана срам. Как така ще го целувам. Но той се съгласи. Попитаха ме дали имам нещо против и аз за да не усетят притеснението ми се съгласих. Пепи се приближи към мен и се целунахме. Мислех че ще ме целуне по устата и ще спре но той вкара езика си в устата ми и ме целуна така. Като спря аз бях малко объркана и все още притеснена. - Браво бе, Пепи!- засмя се Сашо- целуваш малки момиченца, а?
- Оо!- отговори Пепи- Не и е за първи път, сигурен съм! Аз се изчервих страшно. И те се засмяха. Дойде моят ред. Избрах си истината като по лек вариант. Попитаха ме по настояване на Жоро дали съм девствена. Надявах се да не ме питат това, защото не бях казвала на брат ми че вече правя секс.
- Не, не съм девствена, но моля ви не казвайте на брат ми!! Всички ме погледнаха с учудване и дори долових интерес от четирите момчета. - така ли. . ?- поинтересува се Пепи, но гругите му дадоха знак да спре. Жоро беше на ред. Очаквах да избере истината , но той се осмели. Момчетата го накараха да си отвори портфейла и да извади всички снимки на момичета които тури там. Той малко се притесни и от начало отказа но те настояха и той нямаше какво да прави. Започна да ги вади. . 1, . . . 2, . . о, тази иа познавах, 3. . . и някъде между снимките на тези непознати момичета изведнъж видях една своя снимка. Тоза ме шокира много.
- Знаех, си жоро!!!- започна Сашо
- Знаех че се точиш на Бела. Іпрестани. . - помоли го Жоро.
- Не мога да разбера само защо винаги си отричал. Очаквах отговора му.
- Ами. . защото е по- малка и е сестра на Митето.
- Е какво от това . Товае му е сестра не я прави по- малко секси. . - продължи Пепи. Всички млъкнаха и се вторачиха в мен. А аз толкова се бях стреснала и объкала, че не знаех как да реагирам. Гледаха ме но не като сестрата на Митко, а като апетитно малко момиченце и явно им харесвах. . . на всички. . . това малко ме възбуди и се опитах да се прикрия, но явно те усетиха това и Сашо се приближи до мен и ме погали по косата. . - Чукали ли са те по- големи момчета, Бела?- попита ме той - мм. . не. . !- неразбиращо отвърнах.
- А иска ли ти се? Кимнах в умопомрачение и възбуда. той пак ме погали този път по врата и пак ме попита. - А искаш ли да те изчукаме всички навднъж, а Бела? Това ме обурка тотално. Погледнах ги. Те всички ме гледаха и разсъбличаха с поглед. Особено Жоро.
- Да! - отговорих. те се усмихнаха.
- Ами тогава да се качим в твоята стая, коте!- каза Пепи. изправих се и ги поведох нагоре по стълбите към стаята ми. Не можех да повярвам какво се случваше. Не можех да повярвам че съм съгласна. но толкова го исках. Щях да имам най- накрая Жоро и като бонус още 3ма сладури. Не бях правила такова нещо до сега. Влязохме в стаята ми. Тя е цялата розова, с много плюшени играчки и голямо двойно легло. Не мога да спя на по- малко. Те не бяха влизали там и явно им хареса.
- Чукал ли те е някой у вас до сега? - попита ме Марто.
- Не, брат ми ще ме убие! Засмяха се.
- Ами значи всичко си остава наша малка тайна, нали сладурано. много искам да те изчукам. Толкова си млада и секси. . . - каза Пепи.
- Чакайте!- извика Марто - аз си нося камерата. Искате ли да снимаме как я чукаме? Погледнаха ме въпросително дали съм съгласна. Аз вече не знаех каде се намирам. - Нямам нищо против- отвърнах.
- Отивам до долу да я взема. - Марто тръгна надолу по стълбите.
- Хвани си косата на две опашки, миличка, много ще ни възбудиш - каза ми Жоро. направих го. Те ме гледаха и пипаха куровете си през панталоните.
- Хайде сега махни си потничето
- Няма ли да изчакаме Марто да се върне - попитах. В този момент той се върна. Беше вече включил камерата и ме снимаше. Виждаше се през панталона му че е възбуден. - Покажи ни сега дали ставаш за актриса, Бела. - каза той. Другите трима бяха седнали на леглото ми. Аз коленичих пред тях. Те разкопчаха панталоните си и извадиха парчетата си - яко надървени и големи. И тримата имаха дебели курове, което малко ме притесни, защото нямах много голям опит но, преди за се замисля за каквото и да е Жоро ме дръпна рязко кум себе си и ми каза да го лапна. Кура му потъна в устат ми. Тогава Пепи хвана едната ми ръка и я сложи върху своя. Същото направи и Сашо с другата ми ръка. Докато устата ми беше пълна и ръцете ми заети усетих камерата много близо до лицето си. Марто улавяше всичко което правя. Чух го да казва:
"Това е малката курва Бела, която си го търси и сега ще я къртим с четири пишки. Така ще се научи да не се занася с приятелите на брат си. Лапай го, курво! Това малко ме притесни, но и най- неочаквано ме възбуди още повече и аз започнах да му духам още по яко. Вече редувах куровете им в устата си. Лапах и на Марто, който вече се беше съблякъл, но заснемаше всичко. С възбудата момчетата станаха по- груби.
- Покажи си големите цици на камерата курво! - викна Марто. Момчетата грубо ме обърнаха с лице кум камерата и разлашкаха циците ми здраво
- Много големи цици има за 18 годишна- каза Пепи.
- Не им пускай куровете, искам да изглеждаш голяма мръсница, Бела. Хайде, кажи на хората, харесва ли ти с 4 пишки?
- Да харесва ми. . - казах аз и се усмихнах. Всичко това адски ме възбуждаше.
- На курвата и харесва. Вижте как се е подмокрила. Тогава момчетата грубо ме хвърлиха на леглото и скъсаха шортите ми. Отместиха прашките ми и грубо започнаха да пипат путката ми, която вече течеше.
- Искаш ли да те лижем, мръснице?- попита ме Жоро и ме хвана за косата и извъртя лицето ми към камерата- казвай!
- Оо, да даваите , момчета. той зарови лицето си в путката ми и по мен преминаха топли вълни. Марто се беше настанил пред мен с камерата и снимаше как му духам а Сашо и Пепи отсрани и им лъсках и на двамата. Жоро спря да ме лиже и рязко ми го наби надълбоко в путката. Не очаквах и извиках от удоволствие. Започна силно и бързо да ме чука. Не ме бяха чукали толкова грубо до сега.
- Марто, - каза Жоро без да спира да ми го слага- ела да снимаш как яко и влиза в малката путчица. Ще те разкъртим, ей! Марто отиде да снима и мястото му ж устата ми зае Пепи, а Сашо си играеше с циците ми. Всичко това адски ми харесваше. Приближиха камерата към лицето ми и Марто ме попита:
- Как е курво, яко ли те клати Жорката? аз кимнах докато цялото ми тяло се тресеше под напъните на Жоро.
- Кажи го, кучко! Кажи че обичаш да лапаш пишки.
- Много обичам да лапам пишки - отвърнах. Всички бяха много доволни. Жоро рязко спря. Извади го , дойде и свърши на лицето ми. После ме пошляпна с кура си по бузката. Аз тръгнах да се бърша, но той не ми даде.
- Ще си цялата омазана в сперма, курвичке. Още не съм свършил с теб, а има и още трима! Спермата му се стичаше по цялото ми лице, когато усетих как друг кур започва да ме чука. Беше Сашо. Неговият беше по-дебел и малко ме заболя като ми го вкара.
- Оо Жорка, разширил си я, как само ми влезе отведнъж - каза той. Нагласиха ме да съм върху Сашо и Марто и Жоро ми подадоха куровете си отново в ръцете. Усетих че Пепи се наглася зад мен.
- Какво правиш?- попитах
- Спокойно, Бела. Няма страшно. Ще ти го вкарам в сладкото дупенце докато Сашето те помпа в путката.
- Ама. . как. . не! - възпротивих се. Но те ме хванаха да не мога да се отскубна.
- Не си ли се чукала в задника до сега?- попита Пепи.
- Не и не искам, моля те.
- Оо, страхотно, курво - зарадва се Пепи - значи аз ще съм първия който ще ти разпори задника. Не мърдай сега. Стой спокойно. Паникьосах се. Уплаших се много. Пепи се изплю върху дупката на задника ми и си вкара пръста вътре. Момчетата се засмяха удобрително.
- Марто ела да снимаш как ще и бъде пръснат задника за първи път. Усетих главичката на кура му да напряга аналния ми мускул. Съпротивлявах се колкото можах и. . изведнъж усетих как главичката и целият му пенис бавно потъват в задника ми. Извиках от болка а Пепи извика от възбуда. Изобщо не ме жалеше а започна грубо да ми го набива в дупето а Сашо ми го слагаше в путката. Исках да викам силно. Болеше ме. Странно е чувството че имам два кура в себе си на две различни места. Марто дойде и ми подаде кура си в устата.
- Оо, курво, страшна си. Как го пое отзад. Всичко съм снимал. Как ти се отваря малкото задниче. След малко и аз съм там. Кажи на хората че обичаш да ти порят задника. - обичам да ми порят задника. . . ааа! - това сякаш амбицира Пепи направо да ме разпори и той започна адски бързо да ми го набутва отзад. Най- странното е че усетих че скоро ще свърша. Тогава Пепи свърши мощно в задника ми и го напълни целия. Сашо го извади от путката ми пъхна ми го и той в задника и свърши и той там. Марто отиде с камерата зад мен. - разтвори си задника, кучко. Оо как яко са те напълнили. Като кифла, курво. Гледайте как и се стича сперма от задника. По лицето и вече е засъхнала. Я дръжте тая камера и аз да и го сложа малко. Пъхна ми го рязко в путката и започна да ме клати здраво и да ме пляска по задника. другите стояха отстрани и търкаха куровете си. Подготвяха се за втория път. Марто ме обърна по гръб на леглото и очаквах да продължи да ме чука в путката, но той ми го вкара отзад. Направо обезумях. Този път от Възбуда. Толкова ми стана хубаво. Сашо ме пляскаше по клитора докато кура на Марто потъваше надълбоко в червата ми.
- Гледайте момчета хареса и да и е отзад - зарадва се Жоро. Тогава Марто на свой ред се изпразни във вече яко разширения ми задник. Усе6тах как спермата се стича по мен.
- А сега нещо по - брутално - каза Жоро и легна под мен. Вкара ми го в путката. Зад него се настани Пепи и. . . той ми го вкара в путката. Имах чувството че ще ме разпорят наистина, но не се случи. Започнаха да ме ебът и двамата в путката а Марто пак държеше камерата и снимаше отблизо.
- Оо колко е широка вече момчета. Страхотно! Сашо ми го подаде в устата.
- Снимай я как хубаво и седи с 2 кура в путката и един в устата. Харесва ти нали ? Наистна ми харесваше. Възбуждаше ме да ме карат да се чувствам долна мръсница. Никой от приателите ми нямаше да повярва какво съм правила. Помислих си това и свурших толкова хубаво. . Тогава Жоро и Пепи извадиха пишките си от мен и свършиха на лицето ми. Мощно и хубаво. Вече не си усещах крайниците.
- Хайде беиби, още малко и приключваме с теб. . - каза Сащо. Сложиха ме надолу с главата подпряна на леглото а задника ми стърчеше във въздуха. Точно щяха да започнат когато видях брат ми да стой на вратата. Толкова се стреснах и уплаших и засрамих че ми се доплака
- Бате, не е това което си мислиш Момчетата се обърнаха и го видяха. Жоро и Пепи се затичаха към него и го хванаха да не може да мърда.
- Как можахте момчета, това е сестра ми, малката ми сестричка.
- Споко Мите, не се ядосвай нищо не сме я карали на сила. На малката и се ебеше и ние и помагаме. Брат ми се опитваше да се освободи от тях.
- Оставете я, нещастници. Как можахте!
- Не се впрягай, Мите. - говореше му Сашо.
- Дори ще гледаш как ще и вкараме 2 кура в тесния задник. И го направиха. Бавно но Сашо и Марто си набутаха дебелите парчета заедно в задника ми. Не мислех че е възможно, но явно много се бях възбудила и не можех да го скрия. Без да искам от мен се изтръгнаха думите:
"скусайте ми задника момчета, аз съм долна курва и обичам да ме ебат по два кура отзад. . " Брат ми се вцепени.
- Наистина си мръсна курва, Бела. Срам ме е от теб. - каза той. Но аз видях нещо странно. И той беше възбуден. Явно и момчетата го забелязаха и му казаха:
- Хайде Мите ако ще я ебеш и ти сега му е момента. Хубаво сме и разработили и путката и задника. Където си избереш. Митко се изправи и ни приближи. Те не спираха да ме ебът отзад. Той ме хвана за големите цици и ги размачка хубаво. потърка се по кура и си събу панталоните. Не бях виждала пениса му и се очаровах - беше най-огромния който бях виждала. Без много да се чуди брат ми ми го пухна в устата. - Браво Мите, няма да съжаляваш. Такава е мръсница и духа яко. Засмуках дебелия кур на брат ми и това ме възбуди още повече. Пепи снимаше.
- Ето, вижте как тази курва оправи цялата ни компания, дори и духа на брат си. Сашо и Марто се изпразниха в задника ми и ме оставиха. Тогава брат ми като обезумяло животно се нахвърли върху мен. Направо ми го забоде в пулсиращия от оргазми задник. Извиках. На него му хареса.
- Ще те еба само отзад Бела. Не заслужаваш да ти го сложа в путката, мръсница. - Снима ли това?- попита Сашо. Пепи му кимна. Кура му беше толкова голям че усетих как задника ми започва да се раздира. Но той не спираше. Изведнъж рязко го извади и каза на пепи:
- ела и снимай как се е отворила дупката й. Пет човека са те ебали отзад, Бела. Доволна ли си? аз кимнах. Това много го възбуди, усещах го. Тогава брат ми си вкара ръката в задника ми. Поех я цялата до китката. Всички много се въодушевиха. Започна бързо да я мърда. Вече със сигурност знаех че ми тече кръв отзад. Извади си ръката и пак снимаха от близо на какво беше заприличал задника ми. Даде ми ръката си да я оближа. аз настурвено го изпълних. Той пак ми вкара кура си в задника ми и ме чука още около 10 минути. После и той свърши вътре. Извади си кура и аз усещах как от задника ми се стичат кръв и сперма на 5 човека, между които беше и брат ми. . . Започнаха да се обличат. Аз не можех да помръдна.
- Нищо няма да излезе от тебе, Бела- каза ми брат ми, докато се закопчаваше. Аз се разплаках.
- Трябва да станеш порно актриса или проститутка, скъпа- каза ми Жоро.
- ДА, наистина! Можем да я продуцираме момчета или да сме и сводници. Брат ми мълчеше. Но накрая каза:
- Прави сте, момчета. Ще изкараме много пари от нея. Хубаво се чука. Не можех да повярвам.
- Искаш ли Бела. Ще се чукаш по много и ще изкарваш пари. Незнайно защо казах:
- Да! Звучи интересно. Всички се зарадваха и отидоха долу да гледат падението ми. Животът ми коренно щеше да се промени след този ден. . . (следва продължение)

Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
Дата:  20.10.2013 21:08:30Изпратен от:  георги
Ще има ли още части?
 
Дата:  25.10.2013 17:20:38Изпратен от:  А
а къде е продължението ?
 
Дата:  29.10.2013 18:46:43Изпратен от:  nevestulka
продължението ще бъде качено към края на ноемрври поради липса на автора съжалявам за забавянето
 
Дата:  24.11.2013 21:06:47Изпратен от:  О
искам продължение
 
Дата:  24.04.2014 23:11:21Изпратен от:  meco
tova dali e istina mn mi e interesno.???
 
Дата:  10.10.2014 13:23:02Изпратен от:  aleksislatkiq
tovali ismisli lele tisi bolna vee
 
Дата:  10.10.2014 13:26:36Изпратен от:  aleksislatkiq
dobre de tova go razbrahme pa 4ak si vkara rakata tova e ne vazmojno nee nali 6e umre6 ot bolki vee mali tisi luda nese obijdai takava istoriq raskaza 4e asurt nemise viqrva
 
Дата:  16.09.2017 23:08:48Изпратен от:  пича
много интересно анално ебане
 
Дата:  16.08.2018 01:32:11Изпратен от:  римисарк
една от най-възбуждащите истории, които съм чел през живота си
 
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четене



Хороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!